Zielona żywność wspiera organizm kompleksowo.
Dostarcza mu szeroką gamę składników odżywczych, włącznie z tymi, których brakuje w obecnie przemysłowo przetwarzanej żywności. Jest źródłem witamin, minerałów, pierwiastków śladowych, chlorofilu, wszystkich niezbędnych aminokwasów, wielonienasyconych kwasów tłuszczowych, enzymów, przeciwutleniaczy i innych unikalnych substancji.
Wspomaga naturalne procesy detoksykacji organizmu, a tym samym pomaga na bieżąco, delikatnie i bezpiecznie czyścić nasz organizm już z poziomu komórkowego.
Jęczmień i Chlorella to świetne prebiotyki, które poprawiają stan mikrobiomu jelitowego.
Obydwa rodzaje zielonej żywności pomagają organizmowi przywrócić i rozwinąć naturalne procesy samoleczenia, wspierają odporność, cały metabolizm, równowagę hormonalną, kondycję fizyczną i psychiczną oraz dobre funkcjonowanie wszystkich narządów naszego organizmu.
Dostarcza mu szeroką gamę składników odżywczych, włącznie z tymi, których brakuje w obecnie przemysłowo przetwarzanej żywności. Jest źródłem witamin, minerałów, pierwiastków śladowych, chlorofilu, wszystkich niezbędnych aminokwasów, wielonienasyconych kwasów tłuszczowych, enzymów, przeciwutleniaczy i innych unikalnych substancji.
Wspomaga naturalne procesy detoksykacji organizmu, a tym samym pomaga na bieżąco, delikatnie i bezpiecznie czyścić nasz organizm już z poziomu komórkowego.
Jęczmień i Chlorella to świetne prebiotyki, które poprawiają stan mikrobiomu jelitowego.
Obydwa rodzaje zielonej żywności pomagają organizmowi przywrócić i rozwinąć naturalne procesy samoleczenia, wspierają odporność, cały metabolizm, równowagę hormonalną, kondycję fizyczną i psychiczną oraz dobre funkcjonowanie wszystkich narządów naszego organizmu.